Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehidin cebinden, şehit komutanının fotoğrafı çıktı!

Düzenleyen:
Şehidin cebinden, şehit komutanının fotoğrafı çıktı!

GÜNDEM Haberleri

Sur'da şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Tazegül'ün cebinden, kendisinden 10 gün önce Sur'da şehit olan komutanı Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın fotoğrafı çıktı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Doğukan Tazegül'ün cebinde, kendisinden 10 gün önce aynı operasyonda şehit olan komutanı Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın fotoğrafı bulundu. Sur'da terör örgütü PKK mensuplarına yönelik devam eden operasyonlarda 19 Şubat'ta arama tarama faaliyeti yapılan binanın çökmesi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Tazegül'ün cebinden, aynı bölgedeki operasyonda 9 Şubat'ta şehit düşen komutanı Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın fotoğrafı çıktı. Basına yansıyan şehit Tazegül'ün cep telefonunda yer alan 21 maddeden oluşan vasiyeti yürekleri burkmuştu.
 
Sur'daki operasyonda 19 Şubat'ta bir binanın çökmesi sonucu Piyade Üsteğmen Enes Demir, Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş ve Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Doğukan Tazegül şehit olmuştu.
 Şehidin cebinden, şehit komutanının fotoğrafı çıktı!
Tazegül'ün cenazesi, Ankara Kocatepe Camisi'nde düzenlenen, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, kuvvet komutanları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törenin ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...