Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'lı imam namaz kılmak isteyince teröristler dövdü

Düzenleyen: / Kaynak: Star gazetesi
PKK'lı imam namaz kılmak isteyince teröristler dövdü

GÜNDEM Haberleri  / Star gazetesi

Terör propagandası yapmak suçundan cezaevinde bulunan PKK’lı imam Baki Kutlu’nun, namaz kılmak isteyince koğuş arkadaşı teröristler tarafından feci şekilde dövüldüğü ortaya çıktı. Kutlu, çareyi adli mahkumların kaldığı koğuşa geçmekte buldu.

Terör propagandası yapmak ve devlet büyüklerine hakaret etmek suçlarından tutuklanan Şırnak Merkez Bahçelievler Camii'nin PKK'lı imamı Baki Kutlu, cezaevinde teröristler tarafından dövüldü. Her fırsatta, İslamiyet ve camilere saldırıda bulunan PKK'yı halka sempatik göstermek için hadis uyduran Baki Kutlu, uğruna cezaevine girdiği teröristerden beklediği ilgiyi demir parmaklıkların ardında bulamadı.
Şırnak T Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Kutlu, namaz kılmak istedi ancak koğuştaki PKK'lı teröristler buna müsaade etmedi. Terör yandaşı Baki Kutlu, ısrar edince de PKK'lıların saldırısına uğradı. Dayak yediği teröristler tarafından hem dışlanan, hem de tehdit edilen Kutlu, çareyi adli mahkumların kaldığı koğuşa geçmekte buldu. Star'da yer alan habere göre, halk arasında Zerdüştlüğü yaymaya çalışan din düşmanı PKK'lılar, kaldıkları koğuşlarda, namaz kılınmasına ve Kur'an-ı Kerim okunmasına izin vermiyor.

ÇUKURU SAVUNDU
PKK'ya bir çok eleman kazandırdığı belirlenen Baki Kutlu, cemaate terör propogandası yaparken görüntülenmişti. PKK'nın yayın organlarına konuşan Kutlu, çukur kazmanın farz olduğu iddia ederek, terör örgütünün bu saldırısını meşrulaştırmak için Peygamber Efendimiz'in Hendek Savaşı'nı örnek göstermekten çekinmemişti. Kutlu, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında terör örgütü propagandası yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Star gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...