Bahçeli'den, Özdağ ve Halaçoğlu tepkisi: Bunlara ne oluyor?

Düzenleyen:
Bahçeli'den, Özdağ ve Halaçoğlu tepkisi: Bunlara ne oluyor?

GÜNDEM Haberleri

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Ümit Özdağ'ın yanında Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun da bulunması üzerine Ankara'ya gidip Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü. Baki Ersoy, görüşmeyi anlatırken Bahçeli'nin kendisine "Bunlara ne oluyor? Teşkilatlar sizlere emanet" dediğini söyledi.

İstifaların hemen ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen MHP'li Baki Ersoy, Bahçeli'nin istifalara tepkisini anlattı. Yusuf Halaçoğlu'nun dün Ümit Özdağ'ın TBMM’de düzenlediği basın toplantısında yanında yer alması MHP Kayseri il ve ilçe teşkilatlarında 'soğuk duş' etkisi yaptı. MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Ümit Özdağ'ın yanında Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun da bulunması üzerine Ankara'ya gidip Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü.

Baki Ersoy dün Ankara'ya giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile gece yarısı görüştükten sonra açıklama yaptı. Ersoy, Bahçeli'nin görüşme sırasında kendisine "Siz teşkilatlar olarak kaya gibi durdunuz. Bunlara ne oluyor? Teşkilatlar sizlere emanet. Sizler benim evlatlarımsınız, bu teşkilatlara sahip çıkın" dediğini anlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...