Teröristlerin cenaze törenine katılan 4 yabancı uyrukluya gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Teröristlerin cenaze törenine katılan 4 yabancı uyrukluya gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Irak ve Suriye'deki çatışmalarda ölen YPG'li iki terörist için Van'da düzenlenen cenaze törenine katıldıkları belirlenen biri İngiltere, 3'ü Finlandiya uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

Van'da, teröristlerin cenaze törenine katıldıkları belirlenen biri İngiltere, 3'ü Finlandiya uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Van Cumhuriyet Başsavcılığınca, Irak ve Suriye'deki çatışmalarda ölen YPG'li iki terörist için kentte yapılan taziyelerle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, Suriye'de öldürülen "Ruken Helin" kod isimli Dilan Çoban için Halilağa Mahallesi'ndeki Abdulkadir Geylani Camisi'nin zemin katında, Irak'ta öldürülen "Firoz Agir" kad isimli Tekin Kurt için de aynı mahallede kurulan çadırda taziyeye katılan biri İngiltere, 3'ü Finlandiya uyruklu 4 kişi Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. İfade işlemleri için Van Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin, Van'da ve taziyede bulunma nedenlerinin araştırıldığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...