Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine yardım

Düzenleyen:
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine yardım

GÜNDEM Haberleri

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi aileleri ve bebekleri unutmadı.

İhtiyaç sahibi ailelerin bebekleri için düzenli olarak mama yardımı yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ailelere ikinci el eşya, mont, bot ve gıda yardımı da gerçekleştirdi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede bulunan Suriyeli ailelere de yardım eli uzattı. İlçe genelinde önceden tespit edilen yardıma muhtaç ailelere, toplam 2 ton bebek maması, 5 bin adet meyve suyu, 2’nci el eşya ve mont ile kadın botu yardımı yapıldı. Yıldız Tabya Mahallesi’ne getirilen Suriyeli ailelerle Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu yakından ilgilenerek malzeme dağıtımını gerçekleştirdi. Yapılan yardımların ardından belediye ekipleri, ihtiyaç sahibi bir ailenin evine gelerek eşyaları getirdi. Çocuğu için yapılan mama yardımını alan aile, yardımlardan dolayı memnuniyetini ifade ederek, "Çok teşekkür ediyorum yardımlar için. Eşim çalışıyor ama kira çok pahalı olduğu için geçinemiyoruz" dedi. Suriyeli bir anne ise teşekkürlerini dile getirerek hizmetten memnun kaldığını söyledi.

"DÜNYANIN HER YERİNDE ÇOCUĞUN GÖZYAŞI AYNIDIR"
Yapılan yardıma ilişkin açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Eroğlu, "Yapmış olduğumuz araştırmalarda mülteci ailelerin çocuklarının beslenme noktasında ciddi anlamda sıkıntı yaşandığını gördük. Bu çocukların gelecek dünyamızın merhameti ve vicdanı olduğunu düşünüyoruz. Dünyanın her yerinde çocuğun gözyaşı aynıdır düşüncesinden hareketle bugün 2 ton mamayı ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ve mülteci ailelerin çocuklarına dağıtıyoruz. Aynı zamanda giyim ihtiyaçlarında da ailelerin sıkıntıları olduğunu gördük. Mont, ayakkabı ve giyim olarak da yardımları devam ettiriyoruz. Ailelerin çocuklarının beslenmeleri noktasında bizden talepleri oldu. Bu taleplere de cevapsız kalamazdık. Bu düşünce ile Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak bir mama kampanyası başlattık. Bir de bu ailelere 2’nci el eşya kampanyası başlattık. Evde insanların zaman zaman değiştirme ihtiyacı olduğunu düşündük. İnsanlarımıza da ikinci el de kullanmadıkları veya değiştirmekte olduğu eşyaları da mülteci ailelerimizin evlerine getirip veriyoruz. İnşallah vatandaşlarımız da bu konuya duyarlı olurlarsa inanıyoruz ki gelecekte bu çocuklarımız, milletimiz olarak yapmış olduğumuz bu yardımları unutmayacaklardır" diye konuştu.

Evine 2’nci el eşya yardımı yapılan Ahmet Yılmaz terzilik yaparak geçimini sağladığını söyleyerek, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...