Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak şehidi memleketine uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şırnak şehidi memleketine uğurlandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şırnak merkezde sivil kıyafetle yürüdüğü sırada, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ömer Koca için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi.

Şırnak kent merkezinde Ömer Kabak Meydanı yakınlarında sivil kıyafetle yürüdüğü sırada, PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ömer Koca için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Vali Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel ile askerlerin katıldığı törende, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, ambulanstan alınıp tören mangasının omuzlarında katafalka konularak, saygı duruşunda bulunulmasının ardından, öz geçmişi okundu.
Şehit Astsubay Çavuş Koca'nın cenazesi, helallik alınmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında helikoptere kadar taşınıp buradan da memleketi Mersin'e gönderilmek üzere Şırnak Şeraffettin Elçi Havalimanı'na gönderildi.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...