Erdoğan’a Kasımpaşa’da sevgi seli

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erdoğan’a Kasımpaşa’da sevgi seli

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Büyük Cami’de kıldığı Cuma namazının ardından camiden çıkarak Kasımpaşa’da vatandaşlarla beraber yürüdü.

Vatandaşların sevgi gösterileri arasında alkışlanan Erdoğan, beraberindekilerle birlikte girdiği bir restoranda yemek yedi. Kendisine ulaşmak isteyen yaşlı bir kadın ise gözyaşlarına boğuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Büyük Cami’de kıldığı Cuma namazının ardından camiden çıktı. Vatandaşların sevgi gösterileri ve alkışları arasında camiden ayrılan Erdoğan, vatandaşları selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından yoğun güvenlik önlemi altında Bülent Demir Caddesi’nde yürüyüşe geçti. Vatandaşlarla birlikte kaldırımdan yürüyen Erdoğan, yol kenarındaki esnaflarla da tokalaştı. Erdoğan yürümesini sürdürdüğü esnada bir genç, “Başkanım” diyerek Erdoğan’a ulaşmaya çalıştı. Yoğun kalabalığın arasından geçen Erdoğan daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte Dörtykuyu Caddesi girişindeki lokantaya girdi. Kendisini takip eden kalabalığın arasından restorana giren Erdoğan, restoran sahibi ile tokalaştıktan sonra üst kata çıktı. Erdoğan bu sırada restoranın önünden kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara kayıtsız kalmadı. “Kasımpaşa Seninle Gurur Duyuyor” şeklinde tezahürat yapan vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restoranın penceresinden el sallayarak karşılık verdi.
Erdoğan’a Kasımpaşa’da sevgi seli

YAŞLI KADIN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Vatandaşların sevgi gösterileri sürdüğü esnada yaşlı bir kadın Erdoğan’a sesini duyurabilmek için yoğun çaba sarf etti. Yoğun güvenlik önlemi nedeniyle restorana giremeyen kadın, Erdoğan’ın kendisini fark edebilmesi için el salladı. Erdoğan’ın kendisini görmesi için elinden geleni yapan kadın, “Ben seni görmek istiyorum” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Yaşlı kadın daha sonra güvenlik önlemi alan çevik kuvvet polislerine, “Yanına bir gideyim ne olur” dedi.

Restoranda öğle yemeğini yiyen Erdoğan, yoğun sevgi gösterileri arasında restorandan çıkarak vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra makam aracına binerek Kasımpaşa’dan ayrıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...