HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tamir edilen araçta düzeneğe bağlanmış el bombası bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Tamir edilen araçta düzeneğe bağlanmış el bombası bulundu
El Bombası, Bomba Düzeneği, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şanlıurfa'da tamire götürülen bir arazi aracında düzeneğe bağlanmış el bombası bulundu.

Alınan bilgiye göre, Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşayan ve bir iş için Şanlıurfa'ya gelen M.A, arıza yapan aracını tamir için Evren Sanayi Sitesi'ndeki Mehmet Emin Kurt'a ait iş yerine götürdü. Tamirci ustası Kurt, aracın şasi bölümünde el bombasına bağlanmış bir düzenek fark etti.

Durumu daha sonra M.A'ya anlatan Mehmet Emin Kurt, ardından polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede el bombasının düzenekle şasiye bağlandığını fakat pimi çekilmediği için patlamadığını tespit etti. Uzman ekiplerce bulunduğu yerden çıkarılan el bombası ve düzenek incelemeye alındı.

Araç sahibi M.A, ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Tamirci ustası Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde tanımadığı bir kişinin aracı tamiri için kendisine getirdiğini belirterek, "Aracın şasi bölümünde el bombasına bağlanmış düzeneği fark edince durumu araç sahibine anlattım. Daha sonra polise ihbarda bulundum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...