Köydeki bütün erkekleri idam ettiler

Düzenleyen:
Köydeki bütün erkekleri idam ettiler

GÜNDEM Haberleri

İran'dan yine çok konuşulacak bir hamle... Bir köyde uyuşturucuyla bağlantısı olduğu gerekçesiyle köyün bütün erkekleri idam edildi.

İran Kadın ve Çocuk İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şahindoht Molaverdi, ülkede uyuşturucuya bağlı suçlardan idam edilen kişi sayısının her geçen gün arttığını hatta “Sistan  Belucistan Eyaleti’nde bulunan bir köyde yaşayan her bir erkeğin bu sebeple idam edildiğini söyledi.

İran’ın yarı resmi haber ajansı Mehr’e verdiği röportajda köydeki erkeklerin idam adildiğini açıklayan Molaverdi,  idamların tek bir seferde mi yoksa zamana yayarak mı gerçekleştirildiğine değinmedi.  İdamların gerçekleştiği köyün adını da açıklamayan Molaverdi “Bu adamların çocukları da potansiyel uyuşturuu kaçakçısı ve babaları için öcalmak ve aileleri için de para kazanmak isteyecekler. Kimse bu insanlara destek sağlamıyor” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...