Müge Anlı katili canlı yayında ağırlamış!

Düzenleyen:
Müge Anlı katili canlı yayında ağırlamış!

GÜNDEM Haberleri

Konya'da, kendisinden iki haftadır haber alınamayan üniversite öğrencisi taksi şoförü Ramazan Işık'ın katil zanlısı Müge Anlı'nın programına katılan Murat isimli şahıs çıktı.

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te günlerdir kayıp olan Ramazan Işık isimli şahsın öldürülüp dereye atıldığı ortaya çıktı.

"DUYUNCA PERİŞAN OLDUM" DEMİŞTİ

Müge Anlı'nın araştırdığı kayıp vakasının arkasından yine cinayet çıktı. Kayıp olan Ramazan Işık'ın taksisini kullanmak için öldüren Murat isimli şahıs ise yayına katılarak "Benim de arkadaşım, ben de duyunca perişan oldum" açıklamasını yapmıştı.

"BİZİ GEBZE'YE GÖTÜR"

Murat isimli şahıs hapisten kaçarak bir arkadaşı ile uyuşturucu kullandı. Daha sonra Ramazan Işık'ı arayarak "Bizi Gebze'ye götür" dedi ve taksi çağırdı. Ramazan Işık iki arkadaşı alarak Gebze'ye götürdü.

Müge Anlı katili canlı yayında ağırlamış!
"HAYIR" CEVABINI ALINCA ÖLDÜRDÜLER

Ancak Gebze'ye geldikten sonra "Biz Antalya'ya gitmek istiyoruz bizi Antalya'ya götür" diyen Murat, Ramazan'dan "hayır" cevabını aldı. Bunun üzerine Ramazan Işık'ı öldüren iki arkadaş, cesedi dereye attıktan sonra taksiyi alarak Antalya'ya gitti.

Böylece Müge Anlı'da bir dosya daha kapanmış oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...