Mardin'de barikata yerleştirilen bomba böyle patladı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mardin'de barikata yerleştirilen bomba böyle patladı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin’in Derik ilçesinde teröristler tarafından vatandaşların yaşam alanlarında kurulan barikatlardan birine tuzaklanan el yapımı patlayıcı kontrollü olarak patlatıldı.

Derik’e 19 Şubat’ta gelen bir grup PKK’lı terörist, Kale, Dağ, Cevizpınar ve Küçükpınar Mahallelerinde iş makineleriyle hendek kazarak, barikat kurmuştu. Bunun üzerine ilçede operasyon başlatılmış ve 8 gün süren operasyonda, 17 barikatın kaldırılmış, 7 hendek kapatılmış, 16 bomba düzeneğinin imha edilmiş, 7 terörist de etkisiz hale getirilmişti.

TUZAKLANAN BOMBA KONTROLLÜ ŞEKİLDE PATLATILDI
İlçede, teröristler tarafından halkın yaşam alanlarına kurulan barikatlardan birine tuzaklanan el yapımı patlayıcını kontrollü bir şekilde infilak ettirildi. Patlama anı ise, amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, büyük bir gürültü ile infilak eden el yapımı patlayıcının tozu dumana kattığı görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...