Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'06 RTE 18’ plakalı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'06 RTE 18’ plakalı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çankırı’da bir kişi, piyasa değeri yaklaşık 20 bin TL olan 2005 model otomobilini, plakası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baş harfleri ’RTE’yi taşıması nedeniyle 350 bin TL’ye satışa çıkarttı.

Çankırı’da yaşayan Engin Şekerci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan hayranlığı nedeniyle uzun uğraşlar sonucu aldığı 06 RTE 18 plakalı aracını satışa çıkarttı. Piyasa değeri 20 bin ile 25 bin TL arasında değişen 2005 model araca siyasilerden müteahhitlere, işadamlarından özel sektör çalışanlarına dek birçok farklı kişiden teklif geldi. Teklifleri değerlendiren Şekerci, aracın fiyatını 350 bin TL olarak belirledi.

YOLDA GÖREN RABİA YAPIYOR

Aracını satmak istemediğini fakat paraya ihtiyacı olduğunu anlatan Şekerci, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sempatimden dolayı uzun uğraşlar sonucu RTE plakayı aldım. Araç Çankırı’ya gelir gelmez meşhur oldu. İnsanlar birbirlerine RTE plakalı araç kimin diye soruyorlar. Hatta yolda aracı durdurup fotoğraf çektirenler bile oldu. Kırmızı ışıkta dururken plakayı gören bazı sürücüler bana Rabia işareti yapıyorlar" diye konuştu.

Şekerci, aracına bir siyasetçinin 150 bin TL, bir işadamının ise 178 bin TL teklif ettiğini fakat aracını satmadığını söyledi.

'06 RTE 18’ plakalı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı
YOLLARIN HAKİMİ

Aracıyla yola çıktığında büyük ilgi gördüğünü ve tanımadığı binlerce kişinin kendisine selam verdiğini anlatan Şekerci, "Özellikle şehirlerarası yollarda plakamı gören insanlar araçlarını yavaşlatıp bana yol veriyorlar. Bu yüzden uzun yola giderken kendimi yolların hakimi gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Şekerci, RTE plakalı aracının son rakamlarının da yaşadığı şehir olan Çankırı’nın plaka numarası olduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...