Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demirtaş'ın provokasyon çağrısına tepki

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demirtaş'ın provokasyon çağrısına tepki

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nijerya'da HDP Eşbaşkanı Demirtaş'ın Sur'la ilgili çağrısına tepki göstererek, "Savcılar üzerine düşen görevi yapmalı" dedi.

Resmi ziyaret için Nijerya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari ile görüştü.

İki lider görüşme sonrası kameralar karşısına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın operasyonların devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesine yürüyüş yapılması çağrısına yönelik değerlendirmesi soruldu.

"Bölge halkının, Kürt kardeşlerimin, böyle terör kokan, teröre davet kokan bir çağrıya 'evet' diyeceğine inanmıyorum" diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Bunun için birilerinin suç duyurusu yapmasına gerek yok. Her şey açık, net ortada ve bu savcılıklara bir davettir, savcıların da kendi üzerine düşen görevi burada yerine getirmesi gerekir diye düşünüyorum. Çünkü ülkemi karıştırmaya, ülkemin huzurunu karıştırmaya kimsenin hakkı yoktur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...