Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti havalimanına onun ismini önerdi

Düzenleyen:
AK Parti havalimanına onun ismini önerdi

GÜNDEM Haberleri

AK Parti heyetinden Başbakan’a sunulan raporda en dikkat çeken öneri, Aziz Sancar'ın isminin Mardin Havaalanı'na verilmesi oldu.

AK Parti heyeti, Güneydoğu'da terörün mağdur ettiği halkın sıkıntılarını yerinde inceleyerek rapor hazırladı. Başbakan’a sunulan raporda en dikkat çeken öneri, Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın isminin Mardin Havaalanı'na verilmesi oldu.

AK Parti heyeti, operasyonların sürdüğü illere gitti. Terörün mağdur ettiği bölge halkının sıkıntılarını yerinde gördü.

Bölgedeki kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve mağdur vatandaşlarla görüşen heyet, detaylı bir rapor hazırladı ve o raporu da Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sundu. Raporda dikkat çeken öneriler var...

Vekiller, Mardin Havaalanına Nobel ödülü alan 'Aziz Sancar'ın isminin verilmesini önerdi. Terör olaylarının ortaya çıkardığı ekonomik, sosyal ve psikolojik tahribatın kamuoyuna daha iyi anlatılması gerektiği belirtildi..

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...