‘Bilime ve eğitime destek olmanın heyecanını yaşıyoruz'

Düzenleyen:
‘Bilime ve eğitime destek olmanın heyecanını yaşıyoruz'

GÜNDEM Haberleri

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, silahın yerini kalemin aldığı bir dönemde bilime ve eğitime destek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul Üniversitesi Genetik Kulübünce gerçekleştirilen XII. İÜGEN Uluslararası Katılımlı Moleküler Biyoloji ve Genetik Kış Okulu Sempozyumu’nun açılışına katıldı. 6-7-8 Mart 2015 tarihinde İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Cemil Bilsel Oditoryumu'nda gerçekleşecek olan sempozyumun açılışında konuşan Başkan Usta, “Günümüzün küreselleşen dünyasında ülkeler güçlü ekonomilere sahip olmak istiyorsa bilim ve teknolojiye yatırım yapmalıdır. Türkiye de son yıllarda bilime ve teknolojiye, AR-GE’ye yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Kavganın yerini hoşgörü, silahın yerini kalemin aldığı bir dönemde yaşıyoruz. Bilimin ve eğitimin ulaştığı bu seviyede, biz de bu çalışmalara destek olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Sempozyumda, çeşitli üniversitelerden katılım sağlayacak olan lisans ve yüksek lisans öğrencileri, biyoloji ve medikal bilimlerin çok çeşitli alanlarından farklı konulara, moleküler biyoloji perspektifiyle yaklaşıp araştırmalarını sürdüren bilim insanlarıyla, 3 gün boyunca bir arada olma fırsatı yakalayacak.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...