Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP Anayasa Komisyonunda olacak

Düzenleyen:
MHP Anayasa Komisyonunda olacak

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Anayasa Mutabakat Komisyonuna ilişkin, "İktidar dahi kalksa, en son masada oturacak olanlar yine o MHP'nin 3 değerli milletvekilleri olacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'lilerin dokunulmazlık fezlekelerine ilişkin, "Fezlekeler Meclis'e geldiğinde MHP üzerine düşeni yapacaktır" dedi.

HDP'li vekillerin fezlekesiyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Fezlekeler Meclis'e geldiğinde MHP üzerine düşeni yapacaktır" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "(Anayasa Mutabakat Komisyonuna ilişkin) AK Parti'nin CHP ile diyalog kurmak suretiyle, onu nazik bir şekilde masaya davet etmesinde yarar görüyoruz. Gelmezse ne yapalım, o zaman bu 4 kişilik masada eksiklikler var demektir. İktidar dahi kalksa, en son masada oturacak olanlar yine o MHP'nin 3 değerli milletvekilleri olacaktır" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...