İpek Yolu'nu kesen PKK'lılar, yoldan geçen araçları taradı

Düzenleyen:
İpek Yolu'nu kesen PKK'lılar, yoldan geçen araçları taradı

GÜNDEM Haberleri

Nusaybin'de tarihi uluslararası İpek Yolu'nu kesen PKK'lı teröristler, TIR'ları ateşe verip, yoldan geçen araçların lastiklerine silahlarla ateş açtı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde uluslararası İpek Yolu'nu kesen bir grup PKK'lı 2 TIR'ı ateşe verip yakarken, yoldan geçen araçların lastiklerine de uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Bölgeye giden polis ekiplerine ateş açıp kaçan PKK'lıların yakalanması için operasyonlar sürüyor.

BÖLGEYE GİDEN POLİS EKİPLERİNE ATEŞ AÇTILAR

Nusaybin'den geçen tarihi İpek Yolu'nu bugün öğleden sonra bir grup silahlı PKK'lı tarafından kesildi. Yoldan geçen 2 TIR'ı ateşe verip yakan PKK'lılar, diğer araçların lastiklerine de uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Açılan ateşte Cizre'ye giden Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin arama kurtarma aracına da kurşunlar isabet etti. PKK'lıların saldırılarında ölen ya da yaralanan olmadı. PKK'lılar bölgeye giden polis ekiplerine de ateş açtı. Polis ekiplerinin de karşılık vermesiyle bir süre yaşanan çatışmanın ardından PKK'lılar kaçtı. Kaçan PKK'lıları yakalamak için polis geniş çaplı operasyonlarını sürdürüyor.

Bu arada PKK'lılar gasp ettikleri bazı TIR'ları da Dicle Mahallesi'ne götürerek burada yolları kapatarak şekilde park ettikleri görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...