Boydak'tan tutuklamalar sonrası ilk açıklama

Boydak'tan tutuklamalar sonrası ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri

Boydak Holding'den Hacı ve Memduh Boydak'ın tutuklanmasının ardından ilk açıklama geldi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, Hacı ve Memduh Boydak'ın tutuklanmasının ardından Kayseri Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı değerlendirmede, konuyla ilgili yarın geniş açıklama yapacaklarını söyledi. 
''ADALETİMİZE GÜVENİYORUZ''
İki gün önce başlatılan operasyon kapsamında holdingin üst düzey yöneticisi 4 kişinin gözaltına alındığını anımsatan Boydak, şunları kaydetti:
"Tabii iddialar var, gönlümüz arzu ederdi ki tutuksuz yargılanmak üzere... İki arkadaşımız için o şekilde karar çıktı. Sayın başkanım ağabeyim ve kardeşim için tutuklama kararı çıktı. Türk adaletine güveniyoruz. Tabii burada esasına bakacak olursak geçmişte yapılan hayırseverlik faaliyetlerinden mütevellit anladığımız kadarıyla çeşitli suçlamalar var, bunları takip edeceğiz. Bundan sonra bu süreçleri bizim de yoğun şekilde izlememiz gerekiyor. Gerekli itirazları, hukukçu arkadaşlarımız değerlendireceklerdir. Hayırlısı olsun, Allah can sağlığı versin. Ülkemize güveniyoruz, adaletimize güveniyoruz. Her şeyin hayırlısı diyelim, hayırla netice alacağımıza inanıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...