'Terörle en hassas şekilde savaşıyoruz'

Düzenleyen:
'Terörle en hassas şekilde savaşıyoruz'

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, “Vatandaşla terörist ayrımını 2002’den beri ‘kuyumcu terazisi’ hassasiyetiyle yapıyoruz. Onun için sokağa çıkma yasakları uzun sürüyor. Biz, masum vatandaşımızın zinhar teröristlerle aynı kefeye konmasına karşıyız ve buna asla izin vermeyiz” dedi.

Erzurum’da çeşitli temaslarda bulunan Âlâ, “Terörle mücadele devam ediyor. Belediyeler vatandaşlara sokak yaparlar, çukur kazmazlar. Demokrasinin ve milletin önüne kazılan bu çukurları kapatıyoruz. Güvenlik güçlerimiz bomba düzeneğini, barikatları ortadan kaldırıyor. Milletimize yaşanılabilir bir ortam sunuyoruz. Sabotajcılara milletimiz prim vermiyor” diye konuştu. Şehitleri her zaman hayırla yâd ettiklerini ve onların artık milletin evlatları olduklarını kaydeden Bakan, “İştahı kabaranlar bilsinler ki Türkiye’den alabilecekleri bir şey yok. Ülkemizi yolundan alıkoyamayacaklar. Çünkü müthiş bir bütünlük, gönül birliği ve dinamizm var” ifadesini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...