Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da 136 molotof ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Diyarbakır'da 136 molotof ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde polisin harabe bir binada yaptığı aramada 136 molotof bombası ile PKK'ya ait örgütsel doküman ele geçirdi.

Diyarbakır Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekiplerinin PKK'lılara yönelik merkez Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi'nde operasyon düzenlendiğini açıkladı. Açıklamada şöyle denildi:
"İlimizde bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen metruk bir yerde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramalarda, 136 adet molotof bombası ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edilecektir." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...