Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a karşı kişilik suikastına kalkıştılar'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a karşı kişilik suikastına kalkıştılar'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Bülent Orakoğlu, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a karşı, terör literatüründe 'kişilik suikastı' denilen, kendisine çeşitli sıfatlar takılarak büyük operasyona kalkıştılar" dedi.

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Bülent Orakoğlu, "Bizim, Ortadoğu'da bölgesel bir güç olmamızı, dünyada küresel bir güç olmamızı kimse engelleyemez" dedi.

Orakoğlu, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki Kültür Sarayı'nda Dumlupınar Üniversitesi ve ilçe belediyesince düzenlenen etkinlikte "Türkiye'de Terör" konulu konferans verdi.

Türkiye'nin, bugün dünyaya insanlık, insan hakları ve özgürlükler adına çok ciddi anlamda ders veren ve kafa tutabilen bir ülke haline geldiğini aktaran Orakoğlu, dış güçlerin ve üst akılın hedefinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydetti.

Orakoğlu, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı, terör literatüründe 'kişilik suikastı' denilen, kendisine çeşitli sıfatlar takılarak büyük operasyona kalkıştılar. Bu operasyonları da maalesef bazı siyasi partiler üzerinden yaptılar. Ama bu süreçler tutmadı. Baktığımızda 'Yeni Türkiye' ismini verdiğimiz sistemin çok güçlü ve ayakları üzerinde duran bir sistem olduğunu görebiliyoruz."

 Ortadoğu'da bölgesel güç olmak

Türkiye'nin bir güç olmasına kimsenin engel olamayacağını anlatan Orakoğlu, "Bizim, Ortadoğu'da bölgesel bir güç olmamızı, dünyada küresel bir güç olmamızı kimse engelleyemez. Ortadoğu'da bazı ülkeler arasında çok farklı işbirlikleri yapılıyor. Ortadoğu savaşını kazanan ülkeler yeni bir dünya düzeni kurma peşindeler. Türkiye'nin önü bana göre çok açıktır" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...