Kilis'e roket mermi düştü, 2 ölü var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kilis'e roket mermi düştü, 2 ölü var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Suriye tarafından ateşlenen 4 adet roket mermisi Kilis'e düştü. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

Suriye'den ateşlenen roketler Kilis sınırında 4 farklı bölgeye düştü Peş peşe düşen roket mermileri nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşarken, olay yerine çok sayıda polis arama kurtarma ekipleri, AFAD ekipleri sevk edildi. İlk roketin düştüğü yerde 54 yaşındaki Sıdıka Mavzer hayatını kaybetti. 4’üncü roket ise araçta siyer halinde olan içerisinde U.Ö. ile M.Ö.’nın bulunduğu otomobilin yanına düştü. Ağır yaralanan iki çocuk Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı yapılan bütün müdahalelere rağmen M.Ö. hayatını kaybederken, U.Ö.’nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kilis Belediyesi hoparlörlerinden anons yapılarak vatandaşların toplu halde durmamaları, evlerine gitmeleri istendi.

KİLİS VALİLİĞİ'NDEN ROKET AÇIKLAMASI
Kilis Valiliği, Suriye tarafından ateşlenen 4 roket mermisinin Kilis'e düştüğünü, bir kişinin hayatını kaybettiğini iki kişinin ise yaralandığını bildirdi. 
Kilis Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Saat 14.00 sıralarında Suriye’den geldiği tahmin edilen 4 roket mermisi Kilis şehir merkezinin muhtelif yerlerine düşmüştür. Karabekir Mahallesi Zümrüt Sokağa düşen roket mermisinden kopan parçadan yaralanan bir vatandaşımız kaldırıldığı hastanede vefat etmiştir. Saat 14:45 sıralarında düşen bir roket mermisi sonucunda 2 çocuk yaralı olarak hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Patlama sonucunda civarda bulunan bazı binalarda hafif düzeyde hasar oluşmuştur. Olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz” denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...