Terör yuvalarına Türk bayrağı asıldı

Düzenleyen:
Terör yuvalarına Türk bayrağı asıldı

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik güçleri, İdil'de operasyonun sona ermesinin ardından teröristlerin kullandığı binalara Türk bayrağı astı.

Şırnak İdil'de teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca 18 Şubat'ta başlatılan "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu"nun 20'nci gününde sona ermesinin ardından güvenlik güçlerinin arama tarama çalışmaları ise sürüyor.

PATLAYICILAR İMHA EDİLİYOR
Turgut Özal Mahallesi'nde örgüt üyelerinin kullandığı Bener Cordan İlkokulu ve yanındaki sağlık ocağı ile kamu binalarına Türk bayrakları asan güvenlik güçleri, bir yandan da el yapımı patlayıcıları imha ediyor. Bomba imha uzmanlarının gerçekleştirdiği patlayıcı imhasını görüntüleyen Anadolu Ajansı ekibi, teröristlerin ilçede yol açtığı tahribata da tanıklık etti.

TÜRK BAYRAĞI ASILDI
Güvenlik güçleri, Şırnak'ın İdil ilçesindeki operasyonun son bulmasının ardından teröristlerin kullandığı binalara Türk bayrağı astı.

 

İLÇE GÜVENLİ HALE GELİNCE YASAK SONA ERECEK
Diğer yandan, çok sayıda kamu binasını kullanılamaz hale getiren PKK'lı teröristlerin, çok sayıda evi de çatışmalar sırasında ateşe verdiği gözlendi. Emniyet yetkilileri, bölgede arama tarama çalışmalarının bir süre daha devam edeceğini, tuzaklanmış tüm patlayıcıların imhasının ardından ilçenin güvenli hale gelmesi ile sokağa çıkma yasağının da sona ereceğini bildirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...