Genç gazetecilere ücretli ve sigortalı eğitim programı

Düzenleyen:
Genç gazetecilere ücretli ve sigortalı eğitim programı

GÜNDEM Haberleri

Basın İlan Kurumu (BİK) öncülüğünde, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü birlikteliğiyle hazırlanan “BİK Habercilik Eğitim ve İstihdam Programı Bilgilendirme Toplantısı”, kurumun Cevizlibağ’daki genel müdürlüğünde yapıldı.

Basın İlan Kurumu (BİK) öncülüğünde, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü birlikteliğiyle hazırlanan “BİK Habercilik Eğitim ve İstihdam Programı Bilgilendirme Toplantısı”, kurumun Cevizlibağ’daki genel müdürlüğünde yapıldı. İstanbul’da yayın yapan ulusal ve yerel gazetelerin temsilcilerinin yer aldığı toplantı; BİK Genel Müdürü Yakup KARACA’nın açılış konuşmasıyla başladı.
İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Cihat DEMİRLİ programın teorik eğitimi hakkında  bilgi verirken, İŞKUR İl Müdürü Muammer COŞKUN da habercilik eğitimi ve istihdam programına katılan kursiyerlerin gazetelerde istihdamlarının ne şekilde sağlanacağına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.
Program kapsamında genç gazeteci adayları 10 haftalık (toplamda 180 saat) teorik eğitime tabi tutulacak, başarılı olanlar gazetelerde uygulama (staj) yapma imkânı bulacaklar. Katılımcılara, program bitimine kadar İŞKUR tarafından ücret verilecek ve sigorta ettirilecek. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...