Kalp krizi geçiren Vali Salihoğlu’ndan iyi haber

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kalp krizi geçiren Vali Salihoğlu’ndan iyi haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, kalp krizi geçiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun son durumu hakkında açıklama yaptı. Gültekin, Vali’nin durumunun iyiye gittiğini belirtti.

Vali Salihoğlu’nun başarılı bir anjiyo operasyonu geçirdiğini ifade eden Gültekin, “Duymuş olduğunuz gibi dün saat 19.30 civarında İl Valimiz Sayın Enver Salihoğlu acil olarak Devlet Hastanesi’nden bilinci kapalı olarak hastanemize getirildi. Ameliyathaneye acil olarak aldık. İki damarı kapalıydı, üç tane stent takıldı ve bu sabaha kadar uyutularak, yoğun bakıma kaldırıldı. Sayın Valimiz bu sabah 6.30 - 7 civarında uyandırıldı. Şuuru açık koopere genel durumu iyiye gidiyor. Ancak, gözetim altında tutuluyor. Bugün yoğun bakımda gözetim altında durmaya devam edecek” dedi. 
Öte yandan Vali Salihoğlu’nun sevenleri ve ilin kamu yetkililerinin hastanedeki bekleyişi devam ediyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...