Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uçaklar havadan, obüs topları karadan DAEŞ mevzilerini vuruyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Uçaklar havadan, obüs topları karadan DAEŞ mevzilerini vuruyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kilis’in karşısında Suriye’nin köylerinde Özgür Suriye Ordusu ile daeş arasında çatışmalar şiddetlenirken, koalisyona bağlı savaş uçakları havadan, Türk Silahlı Kuvvetleri sınıra yakın bölgelerden tank ve fırtına obüs toplarıyla vurmaya başladı.

Bugün sabah saatlerinden itibaren ÖSO ile DAEŞ arasında şiddetli çatışmalar yeniden başladı. Çatışma ve patlama sesleri sınır köylerinden duyulurken, sabah erken saatlerde koalisyona bağlı savaş uçakları havadan DAEŞ mevzilerini vurdu. Uçakların hava saldırısının ardından TSK tarafından DAEŞ mevzileri tank ve obüs toplarıyla dövülmeye başlandı. TSK, angajman kurallara çerçevesinde sınır birliklerinde konuşulu bulunan Tank birlikleri ile obüs toplarıyla DAEŞ’in El Bab karargahı, DAEŞ’in kontrolünde bulunan Cekke, Yeniyapan, Karaköprü, Kızıl köylerindeki DAEŞ mevzilerini sabah saatlerinden itibaren ateş altına aldı. Öğle saatlerine kadar 100’den fazla obüs topu ateşlenirken, sınırın kritik yerlerine tank birlikleri yerleştirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...