Asker PKK'nın zulasını patlattı!

Düzenleyen:
Asker PKK'nın zulasını patlattı!

GÜNDEM Haberleri

Van'ın Başkale ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yapılan arazi aramaları sırasında terör örgütü PKK'ya ait bir mağarada yaklaşık 6 ton gıda, akaryakıt ve muhtelif mutfak malzemesi ele geçirildi.

Van'ın Başkale ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yaplan arazi aramaları sırasında terör örgütü PKK'ya ait bir mağarada yaklaşık 6 ton gıda, akaryakıt ve muhtelif mutfak malzemesi ele geçirildi.

GENELKURMAY AÇIKLADI! TAM 6 TON GIDA MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'ya ait malzemeler ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle dedi:

"Van/Başkale'de, güvenlik güçlerince icra edilen arazi araması esnasında, bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve üç odadan oluşan büyük bir mağarada; 3,5 ton gıda malzemesi, 1.5 ton akaryakıt, bir jeneratör ve çok miktarda muhtelif mutfak ve temizlik malzemesi (Toplam altı ton malzeme) ele geçirilmiştir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...