İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

İdo'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre 07.00 Yenikapı-Bandırma hızıl feribot, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ile 18.30 Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferleri iptal edildi.  Öte yandan hava sıcaklığı gece boyunca 5 derece azalarak şiddetli poyraz ve sağanak yağış İstanbul kent genelinde etkili oldu. Budo'dan yapılan açılamaya göre ise 07.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 08.00 İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş), 10.45 İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 12.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) deniz otobüsü seferlerinin de olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacağı duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...