Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genelkurmay 81 ilden şehit ailelerini ağırlayacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Genelkurmay 81 ilden şehit ailelerini ağırlayacak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

​Genelkurmay Başkanlığı her yıl olduğu gibi bu yıl da 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen şehit ailelerini Ankara'da misafir edecek.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle yurdun dört bir yanından davet edilen şehit aileleri Ankara'da misafir edilecek. Garnizon Komutanlıkları tarafından, 29 Şubat-06 Mart 2016 tarihleri arasında evlerinde ziyaret edilen şehit ailelerine, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın davetiyeleri takdim edildi. 16-19 Mart 2016 tarihleri arasında icra edilecek Şehitler Günü etkinliklerine, Çanakkale ve Kore Savaşı ile Kıbrıs Barış Harekatı esnasında veya bölücü terör örgütü ile mücadelede hayatını kaybeden 30 şehidin 62 yakını katılacak. Etkinliklerde sadece asker şehitlerinin aileleri değil; savcı, polis, öğretmen ve köy korucusu şehitlerin aileleri de Ankara'da buluşacak. 
Şehit aileleri, 17 Mart 2016 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı Atatürk Kültür Sitesi'nde icra edilecek "Şehitler Günü Töreni"nin ardında, Mehmetçik Yemekhanesi'nde erbaş ve erlerle öğle yemeği yiyecek. Şehit aileleri Ankara'daki etkinlikler kapsamında, Anıtkabir, Jandarma Şehitler Müzesi ile Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığını da ziyaret edecek. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...