Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'daki patlamanın ardından sıcak gelişme! Gözaltına alındı...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara'daki patlamanın ardından sıcak gelişme! Gözaltına alındı...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara patlamasında kullanılan otomobilin sahibi ve otomobili satan galericiler Şanlıurfa’da gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara patlamasında kullanılan otomobilin sahibi ile eşi ve otomobili alıp patlamayı gerçekleştirdiği iddia edilen şahsa satan 4 kişi Şanlıurfa’da gözaltına alındı. Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde olduğu öğrenilen otomobilin sahibi 70 yaşındaki kadın ile eşi gece saatlerinde gözaltına alındı. Şahısların ifadelerinde otomobili Şanlıurfa merkezde bulunan bir oto galericiye sattıklarını söyledikleri öğrenilirken, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, oto galeriye operasyon düzenledi. Operasyonda M.A.D., N.B., İ.D. ile A.D. gözaltına alındı. Şahıslar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülürken, iş yerinde arama yapılarak kamera kayıtları incelendi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen şahısların otomobili yaklaşık 20 gün önce bir kişiye sattıklarını söyledikleri öğrenirken polislerin, otomobili satın alan şahısın bilgilerine satışta düzenlenen evraklardaki eksiklikler nedeniyle ulaşmakta zorluk çektiği ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Ayrıca otomobilin 25 Şubat'ta Şanlıurfa'dan Diyarbakır'a götürüldüğü iddia edildi.
Otomobili alan şahsın devrini üzerine almadığı ve bir miktar para verdikten sonra yaklaşık 6 bin lirayı ise sonradan vereceğini söylediği iddia edildi. Satılan otomobilin beyaz renkli 1994 model olduğu belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...