Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hücre evinde çatışma çıktı: 1'i ölü 2 PKK’ lı ele geçti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hücre evinde çatışma çıktı: 1'i ölü 2 PKK’ lı ele geçti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi'nde bir eve operasyon düzenleyen polis ile içerideki PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 2 teröristten biri ölü, diğeri yaralı olarak ele geçirilirken, 1 polis de yaralandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, dağ kadrosundan gelen bir PKK'lının merkez Kayapınar İlçesi Fırat Mahallesi 316'ncı Sokak'taki 'Metran 2 Apartmanı'nda bir dairede olduğunu belirledi. Polis ekipleri bugün saat 12.40 sıralarında eve operasyon düzenledi. Polisin binaya girişi sırasında teröristlerin tuzakladığı bombayı infilak ettirmesi sonucu 1 polis yaralandı. Yaralı polis ambulansla hastaneye sevk edilirken, polis ile evdeki PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışma ile birlikte bölgeye çok sayıda özel harekat timi ve zırhlı araç sevk edildi. Çatışmanın saat 13.30 sıralarında tamamlandığı, polise ateş açan 1 teröristin öldürüldüğü belirtilirken, 1 PKK'lı da yaralı olarak ele geçirildi. Çatışmada öldürülen PKK'lının, örgütün dağ kadrosundan geldiği, yaralının ise milis olduğu belirtilirken, çatışmanın görüldüğü bina çevresinde alınan sıkı güvenlik önlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...