Randevu talep etmişti, Bahçeli Çankaya Köşkü'nde

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Randevu talep etmişti, Bahçeli Çankaya Köşkü'nde

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin randevu talebi üzerine Çankaya Köşkü'nde Bahçeli ile biraraya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin randevu talebi üzerine saat 16.00'da Çankaya Köşkü'nde Bahçeli ile biraraya geldi. Dün Ankara Kızılay'da düzenlenen bombalı saldırı sonrası Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye'nin milli güvenliği kırmızı alarm vermektedir. Çünkü aziz milletimiz açıkça saldırı altında, kesif ve kategorik bir husumet çemberindedir. Şunu bir defa herkes bilmelidir ki, hiçbir terör saldırısı Türkiye'yi dize getiremeyecek, teslim alamayacaktır" ifadelerini kullanmıştı. 
Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığı sürüyor. Terörle mücadele kapsamında Meclis'te grubu bulunan partilerin vereceği destek de önem taşıyor. Bahçeli, Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısı sonrası Davutoğlu'dan randevu talep etti. Bu talep üzerine Bahçeli ile Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde biraraya geldi. İki isim, Çankaya Köşkü'nde yapacakları görüşmede, dün meydana gelen terör saldırısı başta olmak üzere Türkiye'nin terörle mücadele kapsamında sürdürdüğü operasyonları ele alacak. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...