Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üç partiden teröre karşı ortak deklarasyon

Düzenleyen:
Üç partiden teröre karşı ortak deklarasyon

GÜNDEM Haberleri

Kızılay'da yapılan terör saldırısı sonrasında AK Parti, CHP ve MHP teröre karşı ortak deklarasyon yayınlama kararı aldı. HDP'nin ise teröre karşı yayınlanan bildiriye imza atmayacağı belirtildi.

Kızılay'da 37 kişinin ölümüne neden olan hain saldırının ardından, AK Parti, CHP ve MHP teröre karşı ortak deklarasyon yayınlama kararı aldı. HDP ise deklarasyon yayınlayacak partilerin içinde bulunmuyor.
Daha önce yine Ankara'da düzenlenen saldırının ardından TBMM'de üç parti ortak bildiri yayınlamış, HDP bu bildiriye de imza atmamıştı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş da dün yaptığı açıklamada, partilere çağrıda bulunarak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan bütün partilerin yine bir araya gelerek terör saldırısı karşısında ortak bir deklarasyon yayınlamasının, Türkiye kamuoyunun içine itilmeye çalışıldığı bu ortamda önemli bir mesele olacağını ve Türkiye kamuoyunda teröre karşı ortak bakış açısı oluşturacağına inanıyoruz" demişti.
Üç partiden teröre karşı ortak deklarasyon

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...