27 paket eroin yakalandı

27 paket eroin yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman'da, polisten kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan otomobilde satışa hazır 27 paket eroin ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Siteler Mahallesi'nde meydana geldi. Hısnı Mahsur Caddesi üzerinde uygulama noktası oluşturan polis ekipleri, 44 FY 272 plakalı otomobilden şüphelenerek durdurmak istedi. Ancak, polislerin 'dur' ihtarına rağmen otomobilde bulunanlar kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin takip ettiği otomobil, kovalamaca sırasında kaldırıma çarptı. Bu sırada peşindeki polis ekipleri otomobilin etrafını sardı ve içindeki 3 kişiyi gözaltına aldı.
Arama yapılan otomobilde suç unsuruna rastlamayan polis, çevrede yaptığı aramada ise yola atılmış satışa hazır 27 paket eroin ele geçirildi. Eroine el koyan polis ekiplerinin gözaltına aldığı Mikail U., Yavuz Ö. ve Bilal B., sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...