Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara saldırısında son dakika gelişmesi

Düzenleyen:
Ankara saldırısında son dakika gelişmesi

GÜNDEM Haberleri

Ankara'daki terör saldırısına ilişkin soruşturmada gözaltına alınanların sayısının 14'e yükseldiği öğrenildi.

Polis, savcılığın talebiyle bazı kişileri daha gözaltına aldı. Gözaltındaki şüpheli sayısı 14 oldu. Şüphelilerin Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki sorguları devam ediyor.

Bazı şüphelilerin ise halen arandığı kaydedildi.

Soruşturmada başsavcılık, olayın faili terörist Seher Çağla Demir ile birlikte saldırıyı planladığı değerlendirilen V.K. adlı kişiyi yakalamaya çalışıyor. Canlı bomba Demir, patlama sırasında aynı otomobilde bulunduğu tahmin edilen ve cesedi bulunan Ö.Ü. ve V.K'nın Tekirdağ'da tanıştıkları belirtildi.

V.K'nın çeşitli suçlardan sabıkası bulunduğu bildirildi.

Saldırıda kullanılan otomobile patlayıcıların, MOBESE kayıtlarına göre, Çamlıdere'den Ankara il sınırlarına girildiği sırada yerleştirildiği belirlendi.

MOBESE GÖRÜNTÜLERİNİN YAYINLANMASI

Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, saldırı anına ilişkin MOBESE görüntülerinin internette yayınlanması üzerine, bazı emniyet görevlileri hakkında "soruşturmanın gizliliğini ihlal" ve "görevi kötüye kullanmak" suçlarından soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...