Nazlı Çelik stüdyodan çıktı, Nusaybin'de sahaya indi!

Düzenleyen:
Nazlı Çelik stüdyodan çıktı, Nusaybin'de sahaya indi!

GÜNDEM Haberleri

Star TV haber spikeri Nazlı Çelik, Operasyonların yeni başladığı Nusaybin'e giderek yaşananları yerinde gözlemledi. Stüdyodan çıkıp sahaya inen Çelik, askere de moral vermiş oldu.

Star TV'nin ünlü haber spikeri Nazlı Çelik, terör olaylarının arttığı ve operasyonların başladığı Mardin'in Nusaybin ilçesine gitti. Stüdyodan çıkıp sahaya inen Çelik, bölgedeki askere de moral verdi.

BAŞINA KASKINI TAKTI, SAHAYA DALDI

Nusaybin'de sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinden sonra operasyonlar da yeni yeni başladı. Operasyonların ilk saatlerinde sokak sokak gezen güvenlik güçleri teröristlere teslim olma çağrısında bulundu. O saatlerde bölgede bulunan Nazlı Çelik de yaşananlara anbean şahit oldu. Başına kaskını, sırtına çelik yeleğini geçiren Çelik, Nusaybin sokaklarında yaşananları izleyicilerine anlattı.

Nazlı Çelik'in yaşananları anlatığı sırada PKK'lılar tarafından taciz ateşi de açıldı. O anlar kameralara da yansıdı.

BÖLGE TAM ANLAMIYLA SAVAŞ ALANINA DÖNMÜŞ

Nazlı Çelik'in Nusaybin'e giriş görüntülerinin de yar aldığı haberde alınan güvenlik önlemleri de göze çarpıyor. İlk güvenlik noktası ilçeye 15 kilometre yaklaştığınızda karşınıza çıkıyor. Star TV ekibinin çektiği görüntüler ise hiç iç açıcı değil. Öyle ki bölgede tam bir savaş durumu yaşanıyor. Sokak aralarında gezen tanklar, hendekler, zırhlı araçlar, çatışmalar.... Hepsi kameralara yansıyor. Ortada neredeyse hiç sivil unsur gözükmüyor.

TANKLAR HENDEKLERİ VURUYOR

Görüntülerde PKK'lıların hazırladığı geniş hendekler de kameralar tarafından gözüküyor. Hendeklere asker uzaktan tanklarla müdahale ediyor. Top atışıyla dağıtılan hendekler, daha sonra temizleniyor.

NAZLI ÇELİK ORADAYKEN ŞEHİT HABERİ GELDİ

Öte yandan Nazlı Çelik'in Nusaybin'de bulunduğu saatlerde üzücü bir haber de geliyor. Yaşanan çatışmada bir özel harekat polisinin şehit olduğu bilgisini alan Çelik, hastaneye giderek burada doktorların verdiği mücadeleyi de izleyicilerine aktarıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...