Üçüncü kişi HDP’li belediye başkanının kardeşi çıktı

Düzenleyen:
Üçüncü kişi  HDP’li belediye  başkanının  kardeşi çıktı

GÜNDEM Haberleri

Ankara’daki terör saldırısında kullanılan araçta TNT, RDX, amonyum nitrat ve balmumu karışımı 300 kilogramlık patlayıcı düzeneğinin bulunduğu tespit edildi.

Araç içerisinde patlatılacak şekilde hazırlanan düzeneğin olay anında kadın terörist tarafından harekete geçirildiği belirlendi. Bu arada gözaltına alınan 12 kişinin sorguları devam ediyor. Şüphelilerden V.C’nin, Şanlıurfa Viranşehir ilçesi Belediye Başkanının kardeşi olduğu iddia edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da kayda değer mesafe alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Başsavcılığımızın ısrarlı talebine rağmen birçok basın yayın organı tarafından bu olayda da sorumsuzca davranılarak olayın aydınlatılması açısından gizli kalması gereken birçok bilgi kamuoyuyla paylaşılmıştır. Basın yayın organlarının soruşturmanın gizliliğine riayet hususunda daha sorumlu ve hassas davranmaları yasal ve vicdani gerekliliktir” denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...