Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Canlı bombanın ağabeyinden ibretlik paylaşım

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
Canlı bombanın ağabeyinden ibretlik paylaşım

GÜNDEM Haberleri  / Akşam

Ankara’yı kana bulayan PKK’lı Seher Çağla Demir’in ağabeyi sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Ankara'yı kana bulayan terörist Seher Çağla Demir'in ağabeyi konuştu. Ağabey açıklamasında "Allah onlara fırsat vermesin Ülkemi bölmeye çalışan kişilerin Allah bin belasını versin.” ifadelerini kullandı.
Allah’tan diliyorum ki bu örgüt ve yandaşlarına fırsat vermesin. Ülkemi bölmeye çalışan kişilerin Allah bin belasını versin. Ankara’yı kana bulayan PKK’lı canlı bomba Seher Çağla Demir’in Tekirdağ’da yaşayan ağabeyi Burhan Demir’in kardeşinin bombacı olduğunu öğrenince Türkiye gerçeğini gözler önüne seren bir paylaşım yaptı.
ONA DEĞİL 35 KİŞİYE YANIYORUM
Kardeşinin ölümüne değil giden canlara yandığını belirten Demir: “Ben vatanım milletim ve yaşadığım bu bayrak altındaki toprakları kanımın son damlasına kadar akıtmaya hazırım. Başkentimde yaşanan patlama olayında ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Allah’tan diliyorum ki bu örgüt ve yandaşlarına fırsat vermesin. Ülkemi bölmeye çalışan kişilerin Allah bin belasını versin.”
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...