Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van'da büyük operasyon var, 1000 polis katıldı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Van'da büyük operasyon var, 1000 polis katıldı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Van'da, bin polisin katılımıyla 32 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, aralarında DBP İl Eş Başkanları Duman ve Kava'nın da bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.

Van'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Eş Başkanları Caziye Duman ve Ökkeş Kava'nın bulunduğu 19 şüpheli gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Van Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK'nın şehir ve gençlik yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 32 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Hava destekli operasyona bin polis katıldı
Kentte sabah saatlerinde başlatılan ve yaklaşık bin polisin katıldığı hava destekli operasyonda 32 adreste arama yapıldı. DBP İl Eş Başkanları Duman ve Kava'nın aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 2 tabanca, 2 av tüfeği, kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bu silahlara ait 421 mermi, 3 telsiz, 5 mutfak tüpü ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...