Karlıova'daki PKK operasyonunda 6 tutuklama!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Karlıova'daki PKK operasyonunda 6 tutuklama!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bingöl'ün Karlıova İlçesi merkezli operasyonlarda terör örgütü PKK'lılara yardım ve yataklık ettikleri suçlamasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden aralarında HDP İlçe Başkanı Selim Yıldırım'ın oğlu Medeni Yıldırım'ın da bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK'ya yardım ve yataklık yapanlara yönelik soruşturması kapsamında Diyarbakır, Bingöl, İstanbul ve Konya'da eş zamanlı olarak 13 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Aralarında HDP Karlıova İlçe Başkanı Selim Yıldırım, oğlu Medeni Yıldırım'ın da bulunduğu 11 şüpheli jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Medeni Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi 'terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak' suçlamasıyla tutuklandı. HDP İlçe Başkanı Selim Yıldırım ile 4 kişi ise serbest bırakıldı.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...