Alman Konsolosluğu önünde bulunan TOMA bölgeden ayrıldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Alman Konsolosluğu önünde bulunan TOMA bölgeden ayrıldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Beyoğlu'nda bulunan Almanya Başkonsolosluk binasının önüne öğle saatlerinde konuşlanan 5 otobüs dolusu çevik kuvvet polisi ve TOMA, valilik açıklamasından kısa bir süre sonra buradan ayrıldı.

Beyoğlu'nda bulunan Almanya Başkonsolosluk binasının önüne öğle saatlerinde konuşlanan 5 otobüs dolusu çevik kuvvet polisi ve TOMA, valilik açıklamasından kısa bir süre sonra buradan ayrıldı. Saat 12:00'de konsolosluk önüne gelen polisler, başkonsolosluk önünde yaklaşık 2 saat kaldı. Polislerin ayrılmasının İstanbul Valiliğinin açıklamasının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti. Geride sadece bir polis ekibi kaldı.

SURİYE KODLU ARAÇ GÖTÜRÜLDÜ
Bu arada Almanya Başkonsolosluğunun bulunduğu Gümüşsuyu Caddesine park eden 27 plakalı bir otomobil polis tarafından çekildi.Türkiye'de yaşayan bir Suriyeli'ye ait olduğu belirlenen Gaziantep plakalı otomobil, çekiciyle götürüldü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...