Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan görevine başladı

Düzenleyen:
Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan görevine başladı

GÜNDEM Haberleri

Mahmut Karaaslan, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine bugün başladı. Karaaslan, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı ziyaret etti.

Bugün Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Mahmut Karaaslan, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar’ı makamında ziyaret etti. Kabulünden dolayı Vali Mehmet Kılıçlar’a teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Ankara’da yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için özveriyle çalışacaklarını ifade etti. İl Emniyet Müdürü Karaaslan’ı kabulünde konuşan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da, emniyet görevlileri tarafından halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan tüm tedbirlerin kararlılıkla uygulamaya konulduğunu söyledi.

Terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırılara dikkat çeken Vali Kılıçlar, "Halkımızın basireti ve engin sağduyusu ile devletimizin ortaya koyduğu kararlı mücadele karşısında terör örgütlerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar" dedi.

Kamuoyunda özellikle Ankara'da yaşanan hain terör saldırısı sonrasında oluşan hassasiyeti de kullanarak bazı basın ve yayın organları ile sosyal medyada halkı korku ve endişeye sevk edebilecek tarzda haber ve paylaşımlar yapıldığına değinen Vali Kılıçlar, vatandaşların bu tür paylaşımlara itibar etmemelerini istedi. Vatandaşların, sadece resmi makamlar tarafından yapılan açıklamaları dikkate almalarının kötü niyetli bu tür paylaşımların arkasındaki çabaları da boşa çıkaracağını söyledi.

Vali Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Karaaslan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...