Mardin'de 2 ton 850 kilo amonyum nitrat ele geçirildi!

Düzenleyen:
Mardin'de 2 ton 850 kilo amonyum nitrat ele geçirildi!

GÜNDEM Haberleri

Mardin’de bir evin deposunda yapılan aramalarda bomba yapımında kullanılan 2 ton 850 kilo amonyum nitrat ile yüklü miktarda yaşam malzemeleri ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, terörle mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde bir kadın teröristi sağ olarak ele geçirdi. Teröristin üzerinde arama yapan ekipler, üzerinde yaşam malzemeleri yazılı bir liste buldu. Yapılan soruşturmanın ardından malzemelerin bulunduğu adresi tespit eden ekipler, söz konusu adrese dün  Sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

BODRUM KATINDA GİZLENEN 2 TON AMONYUM NİTRAT ELE GEÇİRİLDİ 
Zabıta olduğu öğrenilen A.Ö. ile DBP üyesi olduğu ileri sürülen Ş.Ö.’nün kaldığı evi didik didik arayan ekipler, daha sonra evin deposu olarak kullanılan bölümde aramalarını sürdürdü. Burada yapılan aramalarda yüklü miktarda yaşam malzemesi ile birlikte liste de yer almayan ve bomba yapımında kullanılan 2 ton 850 kilo amonyum nitrat maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen malzemeler daha sonra tutulan tutanak eşliğinde emniyete götürüldü. Öte yandan, ele geçirilen amonyum nitratın bombalı saldırılarda kullanılmak üzere saklandığı bildirildi. Firari olan A.Ö. ile Ş.Ö.’nün yakalanması için çalışmaların sürdüğü de öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...