İstanbul'da MLKP operasyonu, 5 gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da MLKP operasyonu, 5 gözaltı var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

​İstanbul’da 7 ilçede terör örgütü MLKP’ye yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri korsan gösterilerek düzenleyerek kamu düzenine zarar veren şüphelileri yakalamak için çalışma başlatmıştı. Polis ekipleri başlatılan çalışma kapsamında şüphelileri tespit ederek, teknik ve fiziki çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından Büyükçekmece, Sarıyer, Sultangazi ve Sancaktepe'nin aralarında bulunduğu 7 ilçede belirlenen 8 adrese operasyon düzenlendi.Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Polis helikopterinin destek verdiği operasyonda MLKP üyesi olduğu iddia edilen Hasret H., Emre D., Özge D., İlkay O. Ve Handan Ö. gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise dijital veriler ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi. 
Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülerek sorguya alınırken, operasyon kapsamında aranması bulunan 3 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...