İstanbul'da terör operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da terör operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele, Mali Şube ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Küçükçekmece’de şafak vakti helikopter destekli operasyon düzenledi. Operasyona özel harekat polisleri de destek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nün yanı sıra diğer birimlere de bağlı ekipler Küçükçekmece’de terör örgütüne finansal destek sağladığı gerekçesiyle birçok işyerine helikopter destekli operasyon düzenledi. Operasyona özel harekat polisleri de destek verdi. Ekipler Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde bir iş hanına girerek burada arama yaptı. Aramalar sonucunda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi. 

İstanbul'da terör operasyonu

İş hanının bulunduğu sokak polis ekipleri tarafından kapatılarak çevrede güvenlik önlemi alındı. Gözaltı hakkında bilgi verilmezken aramalar devam ediyor. 

İstanbul'da terör operasyonu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...