Kılıçdaroğlu: Teröre karşı durmak hepimizin ortak görevidir

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu: Teröre karşı durmak hepimizin ortak görevidir

GÜNDEM Haberleri  / AA

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Böyle bir vicdansızlığı asla kabul edemeyiz, etmiyoruz da zaten. Terör kimden gelirse gelsin, nereden gelirse gelsin lanet okumak hepimizin ortak görevidir. Teröre karşı durmak hepimizin ortak görevidir" dedi.

Antalya'daki temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediyesi'nin "19 Mart'ta 19 Projenin Toplu Açılış Töreni"ne katıldı.

Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle çok üzüntülü olduğunu söyledi.

"Özellikle küçük çocukların olması bizi gerçekten çok üzüyor. O çocuktan ne istiyorsunuz o küçücük çocuktan. O çocuğun ne günahı var. Bir insan bu kadar vicdansız bu kadar ahlaksız olabilir mi? Bunu yapan kişiye insan denir mi? Emin olan anlamakta zorluk çekiyorum" diyen Kılıçdaroğlu, bunun anlaşılamaz bir şey olduğunu dile getirdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın güzel hizmetler yaptığını ancak alkışlayamadıklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Elimiz kolumuz bağlanıyor, dilimiz bağlanıyor, insanlara acıyoruz. Böyle bir vicdansızlığı asla kabul edemeyiz, etmiyoruz da zaten. Terör kimden gelirse gelsin, nereden gelirse gelsin lanet okumak hepimizin ortak görevidir. Teröre karşı durmak hepimizin ortak görevidir" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...