Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eroğlu: Hükümetimiz kararlı, bu tür hadiseler bizi asla susturmaz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eroğlu: Hükümetimiz kararlı, bu tür hadiseler bizi asla susturmaz

GÜNDEM Haberleri  / AA

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "İstanbul ve Ankara'daki terör saldırılarını lanetliyoruz. İnşallah bunların kökü kazınacak. Hükümetimiz kararlı, bu tür hadiseler bizi asla susturmaz" dedi.

Bir dizi açılışa katılmak için geldiği Edirne'de Selimiye Camiinde namaz kıldıktan sonra gazetecilerin sorunlarını cevaplayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'daki terör saldırısını lanetledi.

Terör ve uzantılarının köklerinin kazınacağına vurgu yapan Eroğlu, ''İstanbul ve Ankara'daki terör saldırılarını lanetliyoruz. İnşallah bunların kökü kazınacak. Hükümetimiz kararlı, bu tür hadiseler bizi asla susturmaz. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek'' dedi.

Bakan Eroğlu, bir gazetecinin ''Saldırıyı üstlenen oldu mu ?'' sorusuna ''Biliyorsunuz bunlar PKK uzantılarının yaptığı şey. Üstlenenler de şaşırtmak için üstleniyor. TAK vesaire ama bunun altında esasen PKK, PYD, onların hazırlıkları yatıyor. Dolayısıyla hükümetimiz detaylı açıklamayı yapacak'' yanıt verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...