AK Parti'den flaş karar

Düzenleyen:
AK Parti'den flaş karar

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, bir teşkilat üyesinin Beyoğlu'ndaki terör saldırısında yaralanan İsrail vatandaşlarını hedef alan tweetinin AK Parti'nin görüşlerini yansıtmadığını, paylaşımı yapan partinin ilçe kadın kolları üyesi için ihraç sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Hatice Yücel, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, Beyoğlu'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınarken, hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.

Sosyal medyada tepkilere neden olan partinin ilçe kadın kolları yürütme kurulu üyesi İrem Aktaş'ın attığı belirtilen tweetin AK Parti'nin görüşlerini yansıtmadığını dile getiren Yücel, "AK Partili bir teşkilat üyemizin sosyal medyaya yansıyan açıklaması AK Parti'nin görüşünü kesinlikle yansıtmamaktadır. Teşkilatımızda kendisi ile ilgili gerekli işlemler yapılmış ve ihraç süreci başlatılmıştır. Masum insanları hedef alan terör saldırısını kınar, hayatını kaybedenlere taziyelerimizi sunar, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'den flaş karar

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...