Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan Musevi Cemaati temsilcilerine taziye

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Erdoğan'dan Musevi Cemaati temsilcilerine taziye

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatlarını kaybeden İsrailli Musevilerle ilgili olarak Türkiye Musevi Cemaatinin temsilcilerine taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, konuyla ilgili olarak Türkiye Hahambaşısı İsak Haleva ve Türkiye Musevi Cemaati Başkanı İshak İbrahimzadeh'i telefonla aradı.

Erdoğan, terör saldırısında hayatlarını kaybeden İsrailli Musevilerle ilgili olarak Haleva ve İbrahimzadeh'e taziyelerini iletti.

Haleva ve İbrahimzadeh'in, olay akabinde cenazelerin nakli ve yaralıların tedavisi hususunda gösterilen ilgiden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini ilettikleri belirtildi.

Rivlin ve Ruhani'ye taziye telgrafı

Öte yandan Erdoğan, İstanbul'daki saldırıda hayatlarını kaybeden yabancılar için İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye de bu akşam birer taziye telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, İsrailli ve İranlı mevkidaşlarına gönderdiği telgraflarda, saldırıda üç İsrail vatandaşının ve bir İran vatandaşının hayatlarını kaybetmelerinden dolayı taziyelerini iletirken, olayda yaralanan 10 İsrail vatandaşı ve 3 İran vatandaşı için de acil şifa dileğinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...