Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paralel yapı operasyonunda 19 kişi serbest

Paralel yapı operasyonunda 19 kişi serbest

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da “Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY)” soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 18 kişi ile adliyeye gidip teslim olan 1 kişi serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, "FETÖ-PDY terör örgütüne üye olmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, Yardım Toplama Kanunu'na muhalefet, 6415 Sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarından önceki gün ve dün toplam 20 ev ve iş yerine operasyon yaptı. Gözaltına alınan 18 kişi, polisteki sorgulamalarının tamamlanmasının ardından bugün sabah saatlerinde Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Aranan bir kişi de adliyeye giderek teslim oldu. Savcıya ifade veren 19 kişiden 3'ü serbest bırakılırken, 9 kişi adli kontrol altına alınması talebiyle, 7 kişi de tutuklanmaları talebiyle savcı tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Geç saatlere kadar nöbetçi mahkemeye ifade veren 16 kişi mahkemece serbest bırakıldı. Böylece operasyon kapsamında gözaltına alınanların tamamı serbest bırakılmış oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...